Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak?

Zodra je de voorkeur hebt voor één van onze artiesten kun je langs komen in onze tattoo shop aan de Molenstraat 9 in Almelo om een afspraak te maken.

Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar via 06 38 37 31 17. Via hetzelfde nummer kun je ons ook een bericht sturen via WhatsApp voor het maken van een afspraak. Daarnaast kun je ons ook mailen via info[at]blacksmoketattoo.nl.

Welke informatie heb je van mij nodig?

Via WhatsApp en e-mail ontvangen wij graag de volgende informatie om het maken van een afspraak te versnellen:

  • Omschrijving van het ontwerp van je tattoo
  • Tattoo referenties/voorbeelden
  • Voorkeursdata voor een afspraak
Hoe oud moet ik zijn voor het laten zetten van een tattoo?

Wij tatoeëren alleen klanten die 18 jaar en ouder zijn. Geen uitzonderingen.

Wat kost een tattoo?

De kosten zijn afhankelijk van de artiest die te tattoo laat zetten. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de grootte, details van het ontwerp en de locatie waar de piece gezet wordt. Check ook eens onze tattoo voorbeelden.

Kan ik een prijsvoorstel krijgen?

Om een prijsvoorstel te krijgen is het verstandig om geheel vrijblijvend een afspraak te maken met één van onze artiesten. Samen met de artiest worden je wensen doorgenomen en een bijbehorende prijs voorgesteld. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de grootte, de details van het ontwerp en de plek op je lichaam waar de tattoo wordt gezet.

Kom langs in onze tattooshop aan de Molenstraat 9 in Almelo om kennis te maken met onze artiesten. De koffie staat klaar.

Doet het pijn?

Ja. Op een plezierige manier. Je hersenen maken endorfine aan wanneer je de pijn moet doorstaan. Je lichaam houdt van endorfine. Het doet pijn. Maar het bevredigt wel.

Hoe lang duurt het voordat een tattoo genezen is?

Genezing duurt ongeveer twee weken. Het duurt maanden voordat de huid volledig hersteld is.

Hoe verzorg ik mijn nieuwe tattoo?

Bekijk hiervoor onze uitgebreide uitleg over tattoo verzorging op onze website.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Je betaalt ons contant of per pin.

Hoe bereid ik me voor op mijn tattoosessie

We adviseren om voldoende te eten voordat je begint aan je tattoosessie. Ook is het belangrijk om voldoende te drinken zodat je genoeg vocht binnen hebt. Wanneer je licht in je hoofd wordt, stellen we voor om frisdrank te consumeren. Suiker is in zo’n situatie je beste vriend.

Zorg dat je goed uitgerust bent en 24 uur van te voren geen alcohol geconsumeerd hebt.

Belangrijk is om kalm te zijn en je rust te bewaren. Wees zen en heb geen stress. Je bent namelijk in goede armen van onze artiesten.

Share ♥